« VodolenáPřebacilováno »

5 comments

User ratings
5 star:
 
(1)
4 star:
 
(0)
3 star:
 
(0)
2 star:
 
(0)
1 star:
 
(0)
1 rating
Average user rating:
5.0 stars
(5.0)
Comment from: Turbík  
Turbík

:-) Neboj ono to půjde!!!

30. 07. 07 @ 19:09
Leni ze Sevilly

nevim, je to asi dobra metoda, kdyz ta skolka nejde na cely tyden (neni nejaka levnejsi? treba dal od domu?), abyste mohli oba klidne mluvit cesky, protoze je to trosku nelogicke, kdyz si cech, abys na ni mluvil anglicky, mela by vas oba mit zafixovane s cestinou, pak i babicky a tak. co treba ji skamaradit na piskovisti s detmi co umi anglicky nebo mate i pratele s anglicky mluvicimi detmi?
drzim palce!

31. 07. 07 @ 01:13
Comment from: jitka

Po týdnu tatínkových lekcí angličtiny se dostavují první výsledky :)
That’s my ponožks, my spoďárs!
Koukej, prší. Dneska no slunc.

Leni ze Sevilly, o angličtině jsem ze začátku uvažovala stejně, ale není to tak jednoduché. Levnejší školka je pouze státní a ta je jen třikrát týdně dvě a půl hodiny. Takže čistého času míň jak naše soukromá. Najít kamaráda stejného věku je dost obtížné, protože většina tříletých a starších dětí je celý den v daycare a oba rodiče pracují. Anglicky mluvící kamarádky mám jen s dětma podobně starých jako Oskárek, takže tam taky žádná konverzace nehrozí..

Ale nějak to nehrotíme. Ona se to jednou naučí. A když ne, tak se přestěhujem někam, kde angličtinu nebudem potřebovat :D

06. 08. 07 @ 15:44
Comment from: Marián
5 stars
Marián

Prečítaj si diskusiu rodičov bi-, tri- a quadri-linguálnych detí:)
http://usaboard.sk/forum/22244/vychovavate-bilingualne-deti.php

14. 06. 08 @ 22:55
Comment from: Juju
Juju

hlavne byste meli opravbdu dodrzet to striktni mluveni jeden cesky, druhej anglicky.. a pujde to… znami to takhle zvladaj ve francii, a to se uplne vykaslali na to, ze by neddo doma mluvil francouzsky, opravdu to do deti nejak mimochodem vlezlo:-)

07. 02. 10 @ 22:32