« Coromandel podruhéPF2006 »

1 comment

Comment from: Napadaný děda
Napadaný děda

PPP aneb poznámky popisovaného povedence

Jak známo, veškerým činnostem se musí člověk učit. Tedy i chození hlavou dolu u protinožců. Zpočátku nám to činilo určité obtíže, zejména při placení, jak je v textu trefně popsáno. Není ovšem pravdou, že by Eva vyčerpala při koupi lístků v muzeu během půlhodiny zásobu jadrných výrazů. Znám ji už desítky let, takže bezpečně vím, že k tomu by bylo zapotřebí času podstatně delšího.

Po mé návštěvě zdejších sopek , o které se v závěru Jitka zmiňuje, musím konstatovat, že i ony dokáží napáchat pěknou paseku, když se jim zachce ukázat, kolik je v nich skryté energie. Nedělají to ovšem tak často, jako má dobrá žena. Proto je patrně Nový Zéland označovaný jako ráj na zemi a o Krči se to obvykle neříká.

Klobouk jsem skutečně zapomněl v autobuse. Sice jsem si toho okamžitě povšimnul, ale nepodařilo se mi rozjíždějící se autobus dostihnout. Ve zdejším horku je autobus přeci jen o něco rychlejší než děda, kterému praží slunce na nekrytou hlavu. Snažil jsem se ho pak řidiče polapit přes cestovní agenturu, která měla do autobusu spojení. Jenže lstivý řidič přijel zpět později než mu určoval jízdní řád a já musel mezitím odjet za další sopkou. Řidič ve snaze získat klobouk, který nosila tak velká hlava jako je moje (mám největší velikost, která v obchodě byla k disposici), pravděpodobně riskoval pokutu za pozdní příjezd na stanoviště.

Co se týče cizích spodků , je to klasická desinformace vedená snahou pobavit publikum. I tak přísný kritik jako moje žena, musela uznat, že jsou mé vlastní. Je sice pravda, že cestou mi jedna Japonka s jejich vrozenou zdvořilostí řekla “Ještě jednou, prosím.“ Nebylo to ovšem v situaci, která sexem posedlé Čechy hned napadne, ale poté co jsem ji nevyfotografoval u gejzíru tak, jak si představovala. Ženám není snadné vyhovět, jak každý mužský dobře ví.

O své cestě po vulkánech chci jednou podat hlášení. Ale to až někdy jindy, jak napsala na konec svého textu Jitka. Zatím mám jen pracovní název „Žhavé sopky a exotické dívky aneb děda hlavou dolů“ (nikoliv dole, to by mi nedovolil vrozený ostych a očekávaná kontrola textu mou dobrou ženou)

06. 01. 06 @ 21:52