« Te Wairoa - Pohřbená VesniceRotorua »

4 comments

Comment from: T
T

Víš Michale ne každý kdo je proti tomuto průvodu je nutně pokrytec. Nebudu tu hodnotit tvůj vlastní vkus, ty jsi dospělý, ty si choď třeba do bordelu jestli tě tento typ ženských přitahuje (mimochodem co na to říká tvoje manželka?), ale provozovat podobné akce na veřejnosti je prostě nechutné. Co bude příští rok? Budou tam souložit?

Jak by se ti líbilo kdyby se třeba tvoje děti, až budou větší, cestou ze školy k tomuhle procesí namanuly? Určitě by je nahaté kurvy
zajímaly. Nic moc představa viď? To není nic pokryteckého, neodhalovat se na veřejnosti snad patří k základní slušnosti. Ačkoliv mayora Hubbarda taky nemám ráda v tomhle s ním naprosto souhlasím. Ta přehlídka je ostuda Aucklandu.

23. 08. 07 @ 16:58
Comment from: michal
michal

Milá anonymní T, můžeš mi prosím vysvětlit v čem by mým dětem mohlo ublížit kdyby uviděly ženská prsa?? Dokud jsou děti malé tak jim je to fuk, konec konců úplně malé se z prsou kojí (zakrýváš svým dětem oči aby na ně při kojení neviděly?) a starší vidí jak se kojí mladší sourozenci. A když jsou děti větší a začnou je tyhle věci zajímat tak si stejně zjistí jak taková napůl odhalená ženská vypadá. No a co? Je to snad nějaké tajemství? Ať si klidně rovnou zjistí jak vypadá úpně nahá ženská, ať mají přehled.

Vlastně nevidím velký rozdíl mezi včerejším Boobs on Bikes a třeba prosincovou Farmers’ parade se Santou Klausem na saních. Chodí snad běžně lidi po ulici v obleku Santa Klause? Nechodí. Chodí běžně ženské nahoře bez? Taky ne. Obojí je jen show jednou za rok, tak se davy lidí holt jdou podívat. A že je to jen propagace erotického veletrhu? No a co, Farmers’ parade je zase jen propagace předvánočního nakupování. Ani jedno není kdovíjak vznešený cíl a obojí je celkem zajímavá podívaná. Takže si nemají co vyčítat.

Člověče vždyť všichni vypadáme v podstatě stejně, tak jakýpak s tím tajnosti?

23. 08. 07 @ 18:05
Comment from: Turbík  
Turbík

Jasně! Ze zadu jsme všichni úplně stejný a ze předu do sebe pasujem :-)

23. 08. 07 @ 19:15
Comment from: Anicka  
Anicka

> neodhalovat se na veřejnosti snad patří k základní slušnosti

LOL. To říkají takoví muslimové taky :-) Jen toho chtějí zahalovat trochu víc - kde je ta správná míra? A kdo má právo ji určit?

Naše kultura z toho vychází v praxi lépe (podprsenka lepší než hidžáb), ale pokrytecká je úplně stejně, když se snaží předepisovat stud za to, jak jsme přišli na svět.

Děti, narozdíl od rodičů, z naháče na ulici žádnou újmu mít nebudou.

A logika “kdo chce chodit nahatý na veřejnosti, ten tam chce i šukat” už je jako “kdo lže, ten krade a kdo krade, může i zabít” :(

BTW, Michale, preview nefunguje.

03. 09. 07 @ 10:18