« Noční můryMáme Oskara! »

3 comments

Comment from: Zuzana Matulová
Zuzana Matulová

No, ja si myslim, ze jezecek je dobry napad. Pripomnelo mi to historku od nasi lektorky rustiny, ktera misto jezisek opravdu rozumnela jezecek, a tak ji vrtalo hlavou, kdo ze to nosi darecky. Celkem si dokazu predstavit jezecka, ktery ma na sobe misto napichnuteho jablicka a hrusticky darecky.
Krasne vanoce

19. 12. 06 @ 23:17
Comment from: Lenka  
Lenka

Tohle dilema jsem rozsekla tak, ze k nam chodi Jezisek, nicmene do skolky svedsky Tomten. Ve Finsku u babicky Joulupukki. Coca Colu pak vozi Santa Claus. Filip si to utridil a akceptuje to, ale nejvic se tesi na Jezucha. No vidis, a proc ne jezek nebo…jezura? ;-)A jeste neco, prosazuje sve narodni zajmy ve Svedsku podstatne agresivneji nez kdo jiny, pozvala jsem celou skloku na Mikulase k nam a ukazala jim certa a Mikulase. tak hodny svedsky deti jako ten den pry uz davno nebyly… povidala pani ucitelka.

12. 03. 07 @ 00:10
Comment from: Hanca  
Hanca

Jezecek nebo Jezisek, ja myslim ze s timto si hlavu delat nemusite. Ja coby dite sem si taky cele roky myslela, ze Jezisek vypada jako jezek, protoze mi v nasi neznabozske rodine nikdo neukazal, ze Jezisek je vlastne detatko. A nikdy jsem tim nijak netrpela, ba naopak jsem v neho verila docela dlouho. Az pozdeji ve skolce nebo ve skole mi teprve doslo, ze to ma byt dite a ne jezek:))
Jinak drzim vam se vsim moc palce. My si momentalne taky uzivame radosti a starosti na Zelandu, tak kdyby vas zajimalo jak to chodi na jiznim ostrove, nas denicek si piseme tady: http://www.stepisko.cz/NewZealandTrip/index.html
a fotecky davame semka: http://picasaweb.google.com/stepisko/NewZealandTrip2007
Hanca a Stepa z Valasskeho kralovstvi:)

28. 05. 08 @ 14:38